Muş Alparslan Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

23.07.2024 06:39

Muş Alparslan Üniversitesi, 22-26 Temmuz tarihleri ​​arasında İslami İlimler Fakültesi Fuaye Alanı'nda düzenlenen Tanıtım ve Tercih Günleri ile aday öğrencilere ev sahipliği yapıyor.

Her fakülte ve yüksekokuldan temsilcilerin katılımıyla aday öğrencilere bilgi vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Körpınar, "Fen Edebiyat Fakültesi olarak 12 bölümümüz var ve şu anda 9 aktif bölümle hizmet veriyoruz. Muş Alparslan Üniversitesi'ni tercih edecek öğrencilere sesleniyorum; burada kaliteli eğitim ve geniş fırsatlar sizi bekliyor." dedi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Esra Çıplak, "Muş Alparslan Üniversitesi olarak akademik desteğin yanı sıra öğrenci odaklı bir yaklaşımımız var. Öğrencilerimizi sosyal aktiviteler, öğrenci kulüpleri ve KARGEM gibi istihdam olanaklarını genişleterek teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizle sadece mezun olana kadar değil, mezun olduktan sonra da (Mezun Portalı Uygulaması ile) iletişimimizi sürdürüyoruz" dedi.

Tanışma ve Tercih Günleri, 26 Temmuz'a kadar 10:00-18:00 saatleri arasında İslam İlimleri Fakültesi Fuaye Alanı'nda ziyaretçilere açık olacak.