FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Rektörümüz Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileriyle Samimi Bir Buluşma Gerçekleştirdi.

07.03.2024 01:28

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican; öğrencilerle eğitim ve öğretim konularını konuşmak üzere fakültemizde bir buluşma etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrenciler akademik ve günlük sorunlarını dile getirdiler.

Rektör Alican, etkinlik süresince öğrencilerle interaktif bir iletişim kurarak öğrencilerin sorularını yanıtladı ve öğrencilerin sorularına samimi cevaplar vererek var olan sorunların en kısa sürede çözüleceğini ifade etti. Kendi deneyimlerinden de bahseden Rektör Alican; öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunarak toplantı sona erdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen bu buluşma; üniversite yönetimi ve öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmiş olup öğrencilerimiz, rektörlerle yapılan bu buluşmadan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Rektör Alican, öğrencilerle olan bu tür etkileşimlerin devam edeceğini belirterek; üniversite öğrencilerinin ve öğrenci topluluklarının bir araya gelerek ortak hedefler doğrultusunda çalışmalar yapması gerektiğini ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.