Arş. Gör. Deniz PAMUK, Türkiye'de Yaşlılık ve Yaşlanma Konulu Eğitici Semineriyle Üniversitemizde Bilgi Paylaşımında Bulundu

01.01.2024 18:24

Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerantoloji bölümünden Arş. Gör. Deniz PAMUK'un katılımıyla "Türkiye'de Yaşlılık ve Yaşlanma" başlıklı bir seminer düzenledi.
Arş. Gör. Deniz PAMUK, yaşlılık ve yaşlanma süreçleriyle ilgili güncel verileri ve araştırmaları paylaşarak katılımcıları bilgilendirdi. Seminerde özellikle Türkiye'de yaşlı nüfusun karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri ele alındı. Pamuk, toplumun yaşlı bireylere daha iyi destek olması için yapılması gerekenler hakkında önemli perspektifler sunarken, katılımcılar da interaktif bir şekilde sorularını ileterek etkinliğe katkı sağladılar.
Seminerdeki vurgulanan başlıca konular arasında sağlık, sosyal hizmetler, ekonomik durum ve yaşlıların toplumda aktif bir rol oynaması gibi geniş bir yelpaze bulunmaktaydı. Arş. Gör. Deniz PAMUK, bu konulardaki analizleri ve önerileriyle yaşlılıkla ilgili farkındalığı artırmayı hedefledi.
Seminer, katılımcılar arasında bilgi alışverişi ve önemli tartışmalara zemin oluşturarak sona erdi. Arş. Gör. Deniz PAMUK'un etkileyici sunumu ve katılımcıların ilgisi, yaşlılık ve yaşlanma konularına duyulan ilginin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Etkinlik, üniversitemizde düzenlenen önemli akademik etkinlikler arasında yerini aldı.