FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Fakülte Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih IŞIK, 'Gizli Sayılar' Filmini Feminist Bir Perspektifle Değerlendirdi

25.12.2023 04:52

Üniversitemizde gerçekleştirilen bir etkinlikte, öğrencilere ilham verici bir seminer sunan IŞIK, "Feminist Bir Perspektiften Gizli Sayılar Filminin Analizi" konulu sunumuyla dikkat çekti. Seminerin ardından IŞIK teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih IŞIK, geleneksel bakış açılarını aşarak film analizini feminist bir perspektifle ele alarak katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandırdı. "Gizli Sayılar" adlı filmi mercek altına alan IŞIK, filmdeki karakterlerin cinsiyet rollerini, feminizm bağlamında incelerken, seyircilere düşündürücü bir deneyim yaşattı.

Üniversitenin Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu salonunda gerçekleşen seminer, öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. IŞIK'ın akıcı üslubu ve interaktif sunumu, katılımcıların sorularıyla zenginleşerek etkileşimli bir atmosfer oluşturdu.

Seminerin sonunda, IŞIK'a üniversite yönetimi tarafından bir teşekkür belgesi takdim edildi.