Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çalışanları, İntiharı Önleme Semineriyle Profesyonel Gelişimlerine Katkı Sağladı

21.12.2023 08:51

Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çalışanlarına yönelik düzenlediği hizmet içi eğitim programında "İntiharı Önleme Konusunda Farkındalık Çalışmaları" başlıklı seminer, fakültemizin Psikoloji bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Yavuz KOŞAN'ın katılımıyla gerçekleşti.

Seminer, intiharın önlenmesine yönelik stratejilerin ve toplumsal bilincin artırılmasını hedefleyerek, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanlarına değerli bilgiler sunmayı amaçladı. Dr. Öğr. Üyesi Yavuz KOŞAN'ın uzmanlığı ve seminerde paylaştığı içerik, katılımcılara bu kritik konuda farkındalık kazandırmaya yönelik önemli bir adım oldu.

Seminerdeki başarılı içeriğinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz KOŞAN, Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. Belge, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz KOŞAN'ın intihar konusundaki farkındalığı artırma çabalarını ve bu önemli konuda topluma değerli katkılar sağlama konusundaki özverili çabalarını takdir etmektedir.