Dekanımız Başkanlığında Bölüm Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi.

11.12.2023 19:21

Fakülte dekanımız Prof. Dr. Talat KÖRPINAR, fakültemizin bölüm başkanları ile yapılan toplantıda; fakülte içi iş akış süreçleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, danışmanlık hizmetleri, sınav kuralları ve KARGEM (Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi) konularını ele aldı.

Toplantıda; iş akış süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi, eğitim-öğretim faaliyetlerinin güncellenmesi, danışmanlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, sınav kurallarının netleştirilmesi ve KARGEM'in öğrencilere daha etkili bir şekilde hizmet vermesi için alınacak önlemler bölüm başkanlarıyla birlikte değerlendirildi.

Dekan Prof. Dr. Talat KÖRPINAR, toplantının sonunda yapılan bu tür toplantıların, fakülte içindeki işbirliğini artırmak ve öğrencilere daha iyi hizmet sunmak adına önemli bir fırsat sağladığının önemini vurguladı.