FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Fakülte Bölümlerimiz, Geçmişle Geleceği Buluşturan Mezuniyet Buluşmalarını Sürdürüyor

07.12.2023 07:11

Fakültemizdeki bölümler, mezunlarıyla özel buluşma toplantıları düzenleyerek, geçmiş mezuniyet deneyimlerini ve kariyer yolculuklarını paylaşma fırsatı yaratıyor. Bu etkinlikler, öğrencilerin ve mezunların arasında değerli bağlar kurma ve deneyim paylaşma amacı taşıyor.

Her bölüm, kendi alanında başarı elde etmiş mezunlarıyla düzenlediği bu etkinliklerde, öğrencilere sektördeki güncel gelişmeleri ve kariyer olanaklarını daha yakından tanıma şansı sunuyor. Ayrıca, mezunlar, kendi deneyimlerini paylaşarak öğrencilere mesleki tavsiyelerde bulunuyorlar.

Birçok bölüm, bu toplantılarda öne çıkan başarı hikayeleri, sektördeki değişim ve gelişmeler, mezunlar arası ağ oluşturma, staj ve iş bulma konularında bilgi paylaşımında bulunuyor. Bu etkinlikler, öğrencilere gelecekteki kariyerleri için ilham verici bir perspektif sunuyor.

Bu buluşma toplantıları, öğrencilerin mezuniyet sonrası kariyer planlarına yönelik daha net bir vizyon geliştirmelerine katkı sağlarken, mezunlarını da alma materleriyle güçlü bir bağ kurmaya teşvik ediyor. Böylece, geçmişle gelecek arasındaki köprü güçleniyor ve mezunlar, fakülte ile süregelen bir ilişki içinde olma fırsatı buluyorlar.